Till Mormor

Hi everyone. The rest of this post will be in Swedish, as this is a letter to my grandma. She is way too cool for email, and I’m too uncool to figure out how to send photos in the regular mail or over the phone.
Sorry english-speakers, and y’all who’s only interested in the art. I’ll make it up to you sometime. But right now Grandma has requested photos of my “house”!

Hej Mormor! Förlåt att jag inte svarade på dina sista SMS. Jag försökte skicka bilder, och det gick inte. Jag misstänker att pengarna är slut igen. Får åka in till stan i veckan och ladda upp. Men för just precis nu, jag vet ju att du läser här också, så här har du dina bilder!
DSC_0203

 

 

Här under några jätte-höga popplar bredvid vägen bor jag. Jag är alltid nervös för att de ska falla ner på mig när det stormar. Men så farligt blåser det faktiskt inte. För det mesta.

 

 

 

Från utsidan får du se bilder från i somras, för här är så jäkla ruggigt på vintern, bara en enda stor lerpöl. Och så har jag inte städat på gården heller!1Här syns ett ganska slarvigt hemmagjort staket, pall-soffan, lådcykeln, och grann-vagnen borta till höger. Som tur är så är den obebodd så jag får vara ifred. Och där står ett bord som du gav till mig! Det har följt med ända från Alby.

2
Och baksidan. Solrosorna blev det inget av den sommaren, men tak-trädgården klarade sig fint.

Insidan:WP_20180223_021Här är mitt skriv/mat/allt annat-bord, och hela halva sidan av vagnen. Man får ju klämma ihop sig ordentligt om allt ska få plats. Till och med hunden klämmer ihop sig, fast hon är väl den enda som inte behöver det. Hon är ganska sympatisk av sig.

Och här är andra, tråkigare sidan. Hela köket, ytterkläder-krokarna och bakom skynket där är sängen. Ursäkta att jag inte har diskat innan du kommer på rundvisning.
WP_20180223_036

Och så lite från gården. Här är ju ganska stökigt och så.
WP_20180226_029
Här är två stall, två traktorer varav ingen fungerar, och den här jäkla tuppen som följer efter mig!

WP_20180226_011
Och nu sitter de och blockerar min framfart när jag ska hämta hö.

WP_20180226_021
Den här damen kan verka ganska vänlig, men egentligen så försöker hon bara övertala mig att ge henne en morot. Lammen där är bara ett par veckor gamla.

WP_20180226_030
Hunden har någon slags dispyt med tuppen. Jag lägger mig inte i.

Omgivningarna är himla trevliga. Till och med på vintern. Här går jag på promenad nästan varje dag.DSC_0170
Mest ängar och björkskog.DSC_0174Och så piren nere vid havet. Den går runt halva ön, och på sommaren är det fullt av motionscyklister här.
DSC_0184

Tja, det var väl det ungefär. För nu i alla fall.

Hästen och hunden hälsar från i höstas!

WP_20170927_014

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s